Beleef!

Antigua Guatemala, een fantastische stad om Spaans te leren, te relaxen en te reizen!

Elk jaar komen meer dan 5000 talenstudenten naar Guatemala om te leren spreken, lezen en schrijven en onze taalcursussen te BELEVEN. Hiervan koos 10% ervoor om bij ons te studeren en vele studenten keren terug om hun taalstudie voort te zetten. Klik hier voor mee informatie!

Guatemala is niet alleen één van de mooiste landen ter wereld, Antigua Guatemala is ook één van werelds mooiste kleine steden. Hoewel veel studenten ervoor kiezen om in een andere stad in Guatemala te wonen en studeren, kiezen de meesten voor Antigua.

Het gematigde klimaat en de ongelooflijke schoonheid van Antigua en het land dat ons omringt – drie vulkanen in de nabije omgeving die kunnen worden beklommen – huizen, openbare gebouwen en kerken die tot meer dan 500 jaar terug dateren zijn meesterwerken van de Spaanse koloniale architectuur – en het belangrijkste, de MENSEN UIT ANTIGUA die bekend staan om hun warmte en gastvrijheid.

Een andere belangrijke reden waarom studenten ervoor kiezen om in Guatemala te studeren is de PRIJS. Taalstudie, eten en onderkomen zijn hier 75% goedkoper dan in Mexico en de meeste andere Spaanstalige landen. Zelf landen die economisch gelijk zijn, zijn niet gelijk aan ANTIGUA.

HET IS VEILIG OM HIER TE WONEN en STUDEREN!

Wij zijn erg dankbaar dat de recente politieke conflicten achter ons liggen. Zelfs tijdens deze moeilijke stond Antigua Guatemala bekend als een veilige plaats om te bezoeken en nu, meer dan ooit, voelt iedereen zich vrij om het platteland te bezoeken en excursies te ondernemen naar afgelegen dorpjes met goedkope lokale bussen. Er zijn echter gebieden in Guatemala Stad waar het onveilig kan zijn (zoals in alle grote steden is extra voorzichtigheid geboden), zijn alle steden en dorpen buiten Guatemala Stad veilig voor toeristen.


Antigua Guatemala, bijwijlen afgekort tot Antigua, is een stad in Guatemala, niet ver van de hoofdstad Guatemala-Stad. De stad is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van het UNESCO. Ze is gelegen in de vallei van Panchoy, onder de Volcán de Agua, en is de hoofdstad van het departement Sacatepequez. Meer informatie over Antigua Guatemala

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery

Een greep uit het aanbod van Sevilla

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery
Photo Gallery
 

Search Our Site

English (UK)DutchGerman