Onze School

De beste keus om de Spaanse taal te leren!

In 1992 werd La Academia Sevilla de Español opgericht met het verlangen om eerlijk werk te creëren en tegelijkertijd een culturele uitwisseling van studenten van verschillende nationaliteiten te bewerkstelligen die op een makkelijker en efficiëntie manier Spaans als tweede taal willen leren. In de praktijk werkte dit zo goed dat we beetje bij beetje groeiden in het aantal studenten en kennis. De vaardigheden en cursussen die zijn goedgekeurd door één van Guatemala’s beste universiteiten hebben ons in staat gesteld om een van de weinige educatieve centra te worden met gecertificeerde docenten die gespecialiseerd zijn om Spaans te onderwijzen op een volledig gepersonaliseerde wijze. Bij ons krijgen studenten alle kans om Spaans te oefenen zonder gebruik te maken van een andere taal. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om niet alleen grammatica te leren maar ook, en belangrijker, om te praten over belangrijke onderwerken zoals cultuur, geschiedenis, religie en politiek – dit uiteraard zonder de neiging tot een bepaalde ideologie.

Twintig jaar ervaring heeft ons zo veranderd dat we nu zelf een van de instellingen met de beste reputatie in Latijns-Amerika zijn, omdat we altijd open van geest en gastvrij zijn geweest tegenover iedereen die de Spaanse taal en onze sociale en culturele geschiedenis wenste te leren.

Sevilla is onafhankelijk in de top 4 van ongeveer 70 scholen in Antigua gerangschikt en is gecontroleerd en goedgekeurd door zowel het Ministerie van Onderwijs als het Instituut voor Toerisme van Guatemala (INGUAT).

Wij zijn trots op het feit dat wij de hoogste kwaliteit onderwijs en service aan onze studenten bieden en hun aan te moedigen om meer dan alleen taaltraining uit hun cursussen te halen gedurende hun tijd bij ons.

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery

Een greep uit het aanbod van Sevilla

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery
Photo Gallery
 

Search Our Site

English (UK)DutchGerman