Faciliteiten:

De school biedt accommodatie in de vorm van zowel gastgezinnen als studentenhuizen, beiden met drie maaltijden per dag zes dagen per week. Alle accommodaties zijn op loopafstand van de school. Sevilla bevordert de aanpak van totale taal en cultuurimmersie en biedt zodoende een programma van activiteiten in de middag aan (gratis of tegen een kleine vergoeding) waaronder salsa en merenguelessen, vulkaan wandelingen, bezoeken aan Maya-ceremonies, paardrij en fietstochten in de stad en omliggende gebieden en deelname aan lokale traditionele en culturele evenementen.

Wij onderhouden ook goede contacten met verschillende sociale projecten waarbij studenten vrijwilligerswerk kunnen doen, wat ze de mogelijkheid geeft hun Spaans te oefenen en het beste uit hun tijd in Guatemala te halen, om maar niet te spreken van de voordelen voor de projecten zelf. De projecten variëren van het geven van Engelse les tot het werken in een lokaal ziekenhuis en naschoolse projecten die jonge kinderen van begeleiding en structuur voorzien in hun vrije tijd.

Wij bieden gratis gebruik van computers, internet en WIFI, onbeperkt gratis koffie, thee en gezuiverd water aan en bevinden ons dichtbij het centrale park. Alle lessen worden gegeven in twee grote, mooie open binnenplaatsen met een tuin.

Tot slot hebben wij een reisbureau dat gevestigd is in onze school voor de studenten die graag willen reizen tijdens of na hun studie hier.

Tevens

Wij bieden onze studenten: koffie, thee, gezuiverd water en gebruik van TV en video.

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery

Een greep uit het aanbod van Sevilla

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery
Photo Gallery
 

Search Our Site

English (UK)DutchGerman