Leer Spaans met de beste docenten

Alle lessen zijn één-op-één en onze docenten zijn gekwalificeerd, professioneel en ervaren. Met behulp van een unieke mix van op uw eisen toegesneden middelen, activiteiten en ervaring zorgt Sevilla voor een taalinstructieprogramma op maat gemaakt voor de individuele en specifieke behoeften van iedere student. Wij zijn trots op onze flexibiliteit om aan te sluiten bij uw persoonlijke behoeften, of u nu een beginner bent of over een geavanceerd niveau beschikt, of u nu een kind, jong volwassene of op leeftijd bent. Wij zijn ook één van de weinige scholen die over eigen tekstboeken bezit. Wij bieden elke leerling een gratis lesboek afhankelijk van zijn/haar niveau: deze boeken zijn geschreven door onze meest ervaren docenten op basis van hun uitgebreide kennis over de beste manier van onderwijzen.

Hoewel het ideale lesschema van maandag tot vrijdag is, kunnen wij de lessen in uw schema passen. Les in het weekend is ook mogelijk (op zondag gelden speciale tarieven).

Spaanse onderdompeling in Antigua Guatemala

Wij komen u tegemoet op uw niveau en gaan vanuit daar verder. Onze docenten zijn professioneel en hebben vele kwalificaties op andere gebieden zoals recht, bouwkunde en "Sevilla manier". Klik hier voor meer informatie.

Iedereen kan Spaans leren

Wij weten dit omdat wij gespecialiseerd zijn in het afstemmen van taalcursussen op de interesses en vaardigheden van onze studenten.

 

Of u nu op niveau I of niveau IV zit, wij stemmen uw taalcursus af op uw wensen – zakelijk Spaans of Spaans voor uw plezier.


Wij garanderen het!

We bieden ook een specifieke cursus Toeristisch Spaans van één week voor degene degenen die van plan zijn om door Latijns-Amerika te reizen en hiervoor de basis van de Spaanse taal willen leren.

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery

Een greep uit het aanbod van Sevilla

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery
Photo Gallery
 

Search Our Site

English (UK)DutchGerman