Learn Spanish in Antigua Guatemala

De makkelijke manier om Spaans te leren!

100% taal immersie

Bij La Academia de Españaol – Sevilla, zijn wij van mening dat het leren van een taal serieus leuk moet zijn en we geloven dat tevreden leraren voor tevreden studenten zorgen. De sfeer van de school is warm en uitnodigend en al onze instructeurs zijn hoog gekwalificeerd, professioneel en hebben veel ervaring. De cursussen zijn niet alleen ontworpen om aan uw academische behoeften te voldoen, maar we zorgen er ook voor dat u zich in een comfortabele omgeving bevindt. Uw mening is van uiterst belang. Klik hier voor meer informatie!

Eén student / één leraar…

De beste manier om Spaans te leren!

De programma’s omvatten alle studiebenodigdheden en instructies tijdens conversaties, uitspraak, grammatica, correspondentie, idioom, woordenschat, vertalingen en lezingen over Guatemala en Centraal-Amerika.

Onze ervaring

La Academia de Español Sevilla is een gevestigde Spaanse school die één-op-één lessen biedt met gekwalificeerde docenten die allen minimaal 14 jaar ervaring hebben en waarvan velen al bij de school werken sinds de opening 23 jaar geleden. Sevilla biedt op maat gemaakte cursussen voor elke persoon en is blij om leraren te hebben die de kennis, ervaring en specifieke vaardigheden bezitten om te voldoen aan de behoeften of interesses van de student. Wij voorzien onze studenten van een schrift en grammatica- en werkboek voor hun niveau. Deze boeken zijn geschreven door onze meest ervaren docenten en ontworpen volgens de eisen van de Sevilla cursus.

Een week toeristen cursus Spaans.

Totale Spaanse onderdompeling.

We bieden ook een specifieke cursus Toeristisch Spaans van één week voor degenen die van plan zijn om door Latijns-Amerika te reizen en hiervoor de basis van de Spaanse taal willen leren. Boek nu!

LOVE IT!

De sfeer bij La Academia de Español Sevilla is vriendelijk en uitnodigend. U kunt niet alleen gebruik maken van computers met internet en WIFI in de school, maar ook van een breed scala aan culturele activiteiten. Enkele van de buitenschoolse activiteiten die wij onze studenten aanbieden zijn gratis… 

Klik hier voor meer informatie!

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery

Een greep uit het aanbod van Sevilla

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery
Photo Gallery
 

Search Our Site

English (UK)DutchGerman