Getuigenschriften

Mijn Spaanse ervaring!

Ik heb altijd al goed Spaans willen leren en spreken en toen een vriend mij aanraadde om les te nemen bij Sevilla heb ik geen moment geaarzeld om naar Antigua te reizen en met mijn Spaanse ervaring te beginnen. Ik heb acht maanden Spaans gestudeerd bij Sevilla en mijn Spaanse vaardigheden verbeterde al binnen één weer. Ver heb ik levenslange vriendschappen gemaakt met de medewerkers. Ze zijn één van de meest liefdevolle en goedhartige mensen die ik ooit heb ontmoet en ze maken je leerervaring zoveel gemakkelijker. Ook als u vragen heeft over de school, over Antigua of Guatemala doen ze hun best om u te helpen bij het vinden van de juiste informatie, wat ik altijd zeer gewaardeerd heb.

Ik raad Sevilla graag aan voor iedereen die geïnteresseerd is in Spaans leren. Of je mij wilt contacteren voor meer informatie over mijn ervaring bij Sevilla kan je schrijven naar het volgende adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="padding: 0px; margin: 0px; color: #025a8d; outline: none;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dwinessa Pratt

 


Voordat ik bij Sevilla kwam had ik drie weken Spaanse les gehad en bezat dus een basis Spaans. Na negen weken les, vier uur per dag, had ik voldoende Spaans geleerd om betaald werk te vinden op het Guatemalteekse nationale kantoor van een bekende NGO. De docenten hier zijn een vriendelijke, geïntegreerde groep die me onmiddellijk op mijn gemakt lieten voelen en me de gelegenheid gaven om mijn Spaans te oefenen. Ze hebben tijd, geduld en energie en elke docent waar ik mee heb gewerkt stond mij toe om op mijn eigen tempo en in mijn eigen stijl te leren. Ik beveel Sevilla zeer graag aan voor iedereen die op zoek is naar een Spaanse school, voor wat voor doel dan ook, en ik hoop dat u niet zal aarzelen om contact op te nemen met eventuele vragen over mijn ervaring.

Paula Willars

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


De makkelijkste manier om Spaans te leren!

  


 


 


 


 

 

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery

Een greep uit het aanbod van Sevilla

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery
Photo Gallery
 

Search Our Site

English (UK)DutchGerman