Offline Page

How to Take Your Joomla! Website Temporarily Offline

There may be occasions when you will make your Joomla! website completely unavailable to visitors for a short time. There is a simple switch in the Administrator back-end that enables you to take your website offline very quickly. It can be returned to service at a later time just as easily.

image

To make your Joomla! website unavailable to visitors, replacing it with a simple message, do this:

 1. Log in to the Administrator back-end.
 2. Click on the Global Configuration button in the main Control Panel or click the Site → Global Configuration menu item in Joomla 2.5 or System → Global Configuration in Joomla 3.x.
 3. There are so many configuration options that they need to be divided into separate groups or tabs. The Site tab, it should be the default first view displayed, if not click on the tab.
 4. Find where it says Site Offline and change the radio button from No to Yes in Joomla 2.5 or click the Yes button in Joomla 3.x.
 5. Optional: Change the Offline Message to give your visitors some explanation about why your website is unavailable.
 6. Click the Save toolbar button to implement the new settings:
  • The Save toolbar button will save your changes and but leave you in Global Configuration.
  • The Save and Close button will save your changes and return you to the Administrator Control Panel.
 7. You should see a message confirming the settings have been changed.

Tessellate comes with it's own customized Site Offline page which is displayed when the site is set to Offline Mode within the Joomla! Administration. This page, /templates/rt_tessellate/offline.php can be easily customised with your own layout, logo and colours, so it represents a message which relates to your project.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen:

Er is nooit betere tijd om te beginnen met uw Spaanse onderdompeling dan VANDAAG!!!

Wanneer betaal ik voor mijn lessen en accommodatie?

Op de dag van aanvang van uw cursus betaalt u voor alles hier op school. U hoeft niets vooruit te betalen! U kunt betalen met dollars, quetzales (wij hanteren een tarief van 7.8), reizigerschecks en credit cards. Betalen met credit card is echter niet aan te raden omdat wij 9% extra kosten over het totale bedrag in rekening brengen. Reizigerscheques zijn altijd aan te bevelen omdat ze verzekerd zijn tegen verlies of diefstal. Wij accepteren geen persoonlijke cheques. Wij zijn niet duur, noch goedkoop, maar bieden onze lessen aan voor een gemiddelde, competitieve prijs in ruil waarvoor u kwaliteit krijgt, speciaal voor studenten zoals u

Bieden jullie cursussen voor kinderen aan?

Ja. Wij onderwijzen graag kinderen van elke leeftijd en met elk vermogen en doen dit al velen jaren. Sevilla beschikt over een aantal docenten die gespecialiseerd zijn en ervaring hebben in het lesgeven aan kinderen. Wij wijzen graag een van deze medewerkers toe aan uw kind. Deze docenten zullen de lessen plannen en structureren op een kindvriendelijk manier, met activiteiten gebaseerd op spelletjes en pauzes als uw kind daar behoefte aan heeft. Ze spreken ook Engels als en wanneer dit nodig mocht zijn.

Als een kind meekomt en in dezelfde ruimte verblijft, moet hij/zij dan betalen?

Kinderen van drie jaar en ouder betalen de normale prijs.

Wat is de gemiddelde leeftijd van jullie studenten?

Sevilla is een van de weinige scholen in Antigua die geautoriseerd is door het Guatemalteekse ministerie van onderwijs. De school is gecertificeerd door verschillende lokale universiteiten en is onafhankelijk gerangschikt in de top vier scholen van Antigua.

Sevilla heeft samengewerkt met diverse groepen en organisaties zoals KLM Airlines, US High School en Tour groepen evenals met buitenlandse diplomaten van ambassades. Tot slot wordt Sevilla geautoriseerd en aanbevolen door het Instituut voor Toerisme van Guatemala (INGUAT) en diverse reisgidsen zoals Lonely Planet en The Rough Guide.

Onze docenten zijn hooggekwalificeerde professionals van wie de meesten meer dan tien jaar leservaring hebben, iets wat niet gangbaar is in tal van andere talenscholen. De directeur, Carlos, is zelf vijf jaar lang docent Spaans geweest en is dus in staat om de school te leiden met een begrip voor zijn studenten en docenten dat verder reikt dan dat van directeuren bij andere talenscholen. Wij creëren een bijzonder vriendelijke en geïntegreerde omgeving van studenten en docenten – iets dat er voor zorgt dat vele van onze studenten terugkeren. Velen van hun hebben zo genoten van hun Guatemalteekse ervaring met ons dat ze voor drie tot zes maanden terugkeren om hun taalkennis te verbeteren.

Wij bevinden ons in het rustige deel van 1 Avenida waar zeer weinig doorgaand verkeer is. Onze school is schoon, ruim en de lessen vinden plaats in twee prachtige, grote open binnenplaatsen met een tuin.

Ik hoopte erop om wat vrijwilligerswerk te doen – mogelijk met kinderen.

Ja, wij kunnen dit regelen. Wij zijn momenteel met verschillende projecten bezig en zullen u alle informatie geven als u eenmaal hier op het kantoor van de school bent. Er zijn geen kosten verbonden aan het werken voor ons project.

Heeft een student een speciaal soort visum nodig voor een verblijf van drie maanden in Guatemala?

Het hangt er vanaf waar u vandaan komt. Als het West-Europa, de Verenigde Staten, Canada, Australië enz. is dat heeft u geen visum nodig. Op het moment van binnenkomst in Guatemala heeft u 90 dagen om in het land te verblijven en hoeft u uzelf niet als student uit te geven. Na 90 dagen kunt u uw visum met nogmaals 90 dagen verlengen in Guatemala Stad (of u kunt het land voor 72 uur verlaten en bijvoorbeeld naar Mexico, Belize of Honduras gaan maar niet naar El Salvador omdat hiervoor hetzelfde visum geldt) en als de 180 dagen verstreken zijn het land voor 72 uur verlaten… Houd er rekening mee dat Sevilla helaas geen bijstand kan verlenen bij het verkrijgen van een Guatemalteeks visum als u uit een land komt waarvoor u dit nodig heeft.

Zijn er specifieke startdata of kan men komen en gaan wanneer men wil?

Wij bieden het gehele jaar door programma’s aan, inclusief gedurende schoolvakanties, Semana Santa (Pasen) en Kerstmis. Hoewel de meeste studenten van maandag tot vrijdag studeren, betekent onze flexibiliteit om uw behoefte en planning tegemoet te komen dat u bij ons kunt beginnen op welke dag u maar wil! Dit betekent dat het niet noodzakelijk is om op een maandag te starten. (Let wel, in het weekend en gedurende feestdagen kunnen speciale tarieven van toepassing zijn).

Opmerking: Hoewel de meeste studenten van maandag tot vrijdag studeren, betekent onze flexibiliteit om uw behoefte en planning tegemoet te komen dat u bij ons kunt beginnen op welke dag u maar wil!!!!!!!!!!

Waar komen de studenten vandaan?

Wij hebben studenten van verschillende landen over de hele wereld. Ongeveer 50% is Europees (wij hebben veel Nederlandse studenten gehad), 30% Amerikaans en 20% van andere landen zoals Australië, Canada, Japan, Korea, Israël etc.

Moet ik een kamer delen in het studentenhuis?

Alle kamer zijn privé-kamers; u hoeft met niemand een kamer te delen. In het merendeel van onze accommodaties zijn de badkamers gezamenlijk, maar de optie voor een studentenhuis met een privé-badkamer bestaat ook. Zie onze prijslijst.

Onze deur staat open voor iedere student en voor iedereen is naar Guatemala wil komen en een onvergetelijke leer- en culturele ervaring wil hebben.

Heb ik toegang tot computers met internet, zodat ik mijn email kan lezen enzovoorts?

Ongeveer 60% van onze studenten die hier starten zijn echte beginners; zodoende hebben al onze docenten veel ervaring met beginnende studenten. Als school bevorderen wij totale immersie wat natuurlijk betekent dat er geen of slecht een klein beetje Engels gesproken wordt. Deze methode werkt en het is belangrijk om op te merken dat niet alle studenten die hier komen Engels spreken (dat wil zeggen Japanners, Koreanen en Oost-Europeanen), maar u zult geen enkele communicatiebelemmeringen ondervinden. Wij hebben hier vele docenten die goed of redelijk Engels spreken en kunnen wij u indien gewenst aan een van hen kunnen toewijzen. Door hun ervaring hebben alle docenten kennis van de Engelse taal. Onze programma’s zijn ook zeer flexibel; als je bijvoorbeeld na je les niet vertrouwd ben met je docent kan je onmiddellijk van docent veranderen. Wij hebben veel vertrouwen in onze docenten, maar weten dat het kan zijn dat sommige persoonlijkheden niet goed samengaan.

Portfolio

Our Awesome Project

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions without functional solutions.

image

Project Description

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions without functional solutions.

Project Details

Customer:

Live Demo:

Published Date:

RocketTheme

http://www.rockettheme.com

08 March, 2014

Learn More

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery

Een greep uit het aanbod van Sevilla

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery
Photo Gallery
 

Search Our Site

English (UK)DutchGerman