Gastgezin

Studentenhuisvesting

Er zijn vele keuzes qua accommodatie als u bij ons studeert. Hoewel het wonen bij een lokale familie een zeer verrijkende culturele ervaring kan zijn, zijn er ook andere interessante mogelijkheden voor onze studenten.

Gastgezin

De traditionele ‘onderdompelingsmethode’. Eigen kamer, gezamenlijke badkamer en alle maaltijden inbegrepen. Zie details en prijs!

We plaatsen u bij een van onze prachtige Guatemalteekse gezinnen die persoonlijk door onze directeur geselecteerd zijn op hun gastvrijheid en hun bereidheid om u te helpen bij uw Spaanse studie. Uw zult samen met de familie eten en meegaan naar familieaangelegenheden. Alle gastgezinnen wonen nabij de school.

Onze exclusieve studentenhuizen

Een populair aanbod van onze school. Gelegen op vijf minuten loopafstand van de school, eigen kamer, gezamenlijke badkamer. Zie details en prijs!

Onze privé-pensions staan vooral bekend om het heerlijke eten en persoonlijke aandacht van uw gastvrouw (indien mogelijk kan in speciale behoeften worden voorzien). Studenten genieten vele extra voordelen: je thuis voelen, meer privacy, veel extra aandacht, en de gelegenheid om studenten uit de hele wereld te ontmoeten. Hoewel studenten meestal Spaans oefenen als ze met andere studenten zijn, heb je ook de gelegenheid om je Duits, Japans, Frans, Russisch enz. te oefenen. De studentenhuizen bevinden zich zeer dicht bij de school en zijn geschikt voor acht tot veertien studenten. De studentenhuizen zijn ALLEEN beschikbaar voor studenten van onze school.

KAMERS IN PARTICULIERE WONINGEN en HOTELS – Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een hotel of particuliere woning.

WIJ ZIJN DE ENIGE SPAANSE ACADEMIE IN ANTIGUA DIE PRIVÉ-PENSIONS AANBIEDEN!


Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery

Een greep uit het aanbod van Sevilla

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery
Photo Gallery
 

Search Our Site

English (UK)DutchGerman